job openings

СТАНИ ДЕЛ ОД ТИМОТ НА ГЛОБАЛ ТАКСИ

Глобал Такси, водечка компанија во областа на превозот, бара нови членови за својата екипа! Ако сте предан возач со визија за превозот во иднина, вие сте оној што ни треба!

Основни барања:

  • Валидна возачка дозвола и чиста историја на возачка
  • Извонредни комуникациски вештини и пристојност
  • Познавање на градската инфраструктура и најкратките патишта
  • Флексибилност и способност за работа во различни услови
  • Испит за справување со клиенти во различни ситуации

Што нудиме:

  • Конкурентна плата и бонуси во зависност од перформансите
  • Флексибилно работно време
  • Обучување и поддршка за развој на вештините
  • Могуќности за кариерен напредок

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашата екипа и да го испратите вашето CV, контактирајте нè на [вашата контакт информација]. Ви благодариме за вашето интересување и се надеваме на успешна соработка во иднина!

Со почит,

[Вашето име или името на компанијата]

job opportunities

Основни барања:

Legal Associate

Валидна возачка дозвола и чиста историја на возачка🚖

Real Estate Associate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

Products Liability Associate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

Corporate Associate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

Discover Your Potential

careers at LEGIT

law office assistant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

Legal Support Analyst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

Office Supervisor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit Aliquam placerat dolor

what are you looking for in your next job

Apply now for success