За сигурен, комфорен и безбеден транспорт до и од аеродром, доверете се на Глобал такси. Нашите професионални возачи, нови такси возила и долгогодишното искуство гарантираат незаборавни искуства за секое ваше патување.

Цената за ова патување изнесува 1000 денари или 17 евра.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и презиме
Внесете го Вашиот контакт телефон заедно со код на држава: 0038970123123
Пример: 21/06/2024 21:35
Пример: W6 4722
Се возите од/кон аеродром?
Внесете ја адресата на тргнување или пристигнување. Доколку не ја знаете точната локација можете да опишете или да испратите линк од Google Maps.