НАЈБРЗО, НАЈКВАЛИТЕТНО
НАЈСИГУРНО
ДО ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЈА

Години со вас
1
Задоволни клиенти
+ 200000

НАШИТЕ УСЛУГИ

Возилата ги одликува голем простор за патници како и за нивниот багаж, така што комфорот е гарантиран. Освен во градот Скопје нудиме услуги низ целата држава како и во странство. Исто така, нудиме и ВИП услуги за вашите ексклузивни и луксузни патувањa, како и превоз со комбе за групни патувања или за потребите на вашиот бизнис. Сите возила не се постари од 4 години. Современиот начин на работа на диспечерскиот центар, како и можноста за нарачка на такси преку апликација гарантираат брза, квалитетна и сигурна услуга, 24 часа на ден.

НАШИТЕ
УСЛУГИ

Возилата ги одликува голем простор за патници како и за нивниот багаж, така што комфорот е гарантиран. Освен во градот Скопје нудиме услуги низ целата држава како и во странство. Исто така, нудиме и ВИП услуги за вашите ексклузивни и луксузни патувањa, како и превоз со комбе за групни патувања или за потребите на вашиот бизнис. Сите возила не се постари од 4 години. Современиот начин на работа на диспечерскиот центар, како и можноста за нарачка на такси преку апликација гарантираат брза, квалитетна и сигурна услуга, 24 часа на ден.

КЛУБ
КАРТИЧКИ

Со оглед на тоа дека возилата се опремени со фискални таксиметри и сите преку GPS системот се поврзани во еден систем, имаме можност да Ви понудиме користење на Клуб Картички, со кои е овозможено безготовинско плаќање, односно жирално префрлање на средства во период одреден со понатамошен Договор за користење на Клуб Картички.

ГЛОБАЛ ТАКСИ АПЛИКАЦИЈА

Компанијата Глобал такси нуди апликација за нарачка на такси возило на Android и IOS платформите. Оваа апликација обезбедува лесен и брз начин за нарачка на такси, вклучувајќи можности за избор на време и место на пристигнување на возилото, преглед на цената и следење на возилото. Користењето на оваа апликација овозможува удобно и ефикасно користење на услугите на Глобал такси преку вашите мобилни уреди.

ВИП
ВОЗЕЊЕ

Изборот на ВИП возење со Глобал такси ги надминува вашите очекувања. Нашите искусни возачи и модерни возила се на располагање за вашето персонализирано и луксузно возење. Ослободете се од стресот на патувањето и уживајте во едно поинакво ВИП искуство, каде што вашиот комфор е наш приоритет.

ЗА НАС

Основана во мај 2010 година, Глобал Такси е компанија посветена да обезбеди такси услуги со највисок квалитет. Долгогодишното искуство и работење доведоа до создавање на голема мрежа од возила и професионални возачи, кои се подготвени да ви го обезбедат најдоброто патничко искуство. Во нашата компанија, безбедноста и задоволството на клиентите се приоритет. Нашите возила се редовно сервисирани и одржувани, гарантирајќи ја безбедноста и удобноста при возењето. Компанијата нуди различни услуги, вклучувајќи превоз на патници, туристички обиколки, бизнис возење, ВИП возења… Бидејки го почитуваме вашето време, нашата компанија ви нуди брзи и ефикасни услуги, софтверска апликација и пријателски тим за поддршка, кој стои на располагање за сите ваши прашања или барања. Голема благодарност за довербата и користењето на нашиот сервис.

three steps to success

We Will Help You Every Step Of The Way

Lorem ipsum dolor sit amet, cotns ctetur all of the adicing elit, sed do eiusmod tempor ale dunt ut labore et dolore magna aliqua Mauris amet.

01

learning about all your legal issues

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

02

Pair you up with the Perfect Attorney

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

03

Fight For You
in Court

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

we will assist you in any issue and conflict

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

What People Say About Us

Client Testimonials

You Deserve One Of Our Best Lawyers

with 35 years of law experience

We have lots of experience

Case Studies